Go to Top

Webdesign

Internet draait niet alleen meer om het hebben van de mooiste schermen en opzichtigste animaties. De slimme marketeer ziet een website als een belangrijk en krachtig instrument van strategische marketing. Succes draait niet langer alleen om het bieden van de beste producten of services. Wanneer u als bedrijf niet in staat bent om het aanbieden van superieure priducten en services te combineerd met een online omgeving die voldoet en mee gaat met de verwachtingen van de hedendaagse internetmaatschappij zal het behalen van succes dermate lastiger worden.

Daarom beschouwen wij bij Expression in Design elke opdracht als een uitdaging om u zo dicht mogelijk bij uw consumenten te brengen. Wij gebruiken een combinatie van tactische positionering, een gerichte inhoud en een aantrekkelijk design om uw online omgeving perfect te maken voor uw doelgroep.

Of u nu opzoek bent naar een zakelijke omgeving, een omgeving om uw producten of services aan te bieden, een e-commerce omgeving, een zeer persoonlijke of zelfs particuliere omgeving, Expression in Design heeft de expertise om een omgeving te vinden die aan uw eisen voldoet.

De impact van uw website in combinatie met gebruiksvriendelijkheid en een rendement op uw investering. Feiloos functioneren, juiste informatie en een onberispelijk uiterlijk, wij begrijpen uw behoefte hieraan. Het grafisch design en het algehele goevoel van de website zijn van crusiaal belang om een goede indruk te maken op uw bezoekers. In onze opini behoort een website er professioneel uit te zien en toch de juiste uitstraling en karakterestieken te hebben die uw organisatie uniek maken. Daarnaast moet het ontwerp gorganiseerd en gemakkelijk in gebruik zijn.

Expression in Design bied u volledig aan uw behoefte aangepaste webdesign door een team wat nauw samenwerkt met elke klant. Om een goede balans te vinden van informatie, illustratie, en dinamische multimedia om op die manier een uiterlijk te creeren aansluitend bij uw behoeftes.

Onze proffesionele ontwerpers en ontwikkelaars werken 7 dagen per week en 24 uur per dag. Wij bieden onze servises voor algemeen webdesign en ontwikkeling met PHP, ASP en MYSQL, logo ontwerp, multimedia flash website, flash animaties en e-commerce websites & shopping cart ontwikkeling in verschillende regio’s over de wereld. Wij beschikken over de laatste ontwikkelingen in webdesign, technologie en apparatuur. Daarnaast beschikken onze programmeurs over de laatste kennis zodat zij de hoogste kwaliteit website design en ontwikkeling kunnen bieden in een snel onwikkelende industrie als deze.

Wat is een CMS website?

CMS staat voor content management system. Dit is een computer systeem dat het publiceren, bewerken en wijzigen van inhoud mogelijk maakt samen met het onderhoud vanaf een centrale pagina. Het biedt een verzameling van procedures die worden gebruikt om de workflow in een collaboratieve omgeving te beheren. Een CMS is een bundel van applicaties of een losse applicatie die word gebruikt voor het creeren, managen, opslaan, en implementeren van de inhoud van een webpagina. De inhoud bestaat uit tekst en ingelsoten afbeeldingen, foto’s video, audop en code. Een CMS kan inhoud ook catalogiseren of indexeren, inhoud selecteren of samenstellen tijdens runtime, of inhoud leveren aan specifieke bezoekers op een gepersonalizeerde manier. Wij bieden u een kwalitatief goede CSM op maat gemaakt voor u zodat een ieder hierin kan werken, verwijderen en inhoud toe kan voegen in iedere format. Bij Expression in Designe ontwikkelen wij onze CMS in samenwerking met WorlPress, Joomla!, Drupal en andere grote CMS aanbieders.